Cizrna v cuketové omáčce
od Lucie · 5.9.2016
Cizrna v cuketové omáčce

Suroviny
- 350 g vařené cizrny
- 1 menší cuketa
- 1 menší jarní cibulka
- 1 ČL olivového oleje
- 1 PL čerstvého sýru Fromello
- sůl, pepř
Postup
- Cibulku očistíme a nakrájíme na menší kousky.
- Část zelené cibulky si necháme stranou na ozdobu a zbytek orestujeme na zahřátém oleji v pánvi.
- Cuketu očistíme a nastrouháme na hrubo. Přidáme do pánve a dusíme. V případě potřeby podlijeme vodou.
- Osolíme, opepříme, přidáme vařenou cizrnu, čersvý sýr, a dobře promícháme.
- Cizrnu servírujeme posypané cibulkou.
Štítky: bezlepková dietacizrnacuketajarní cibulkaluštěninysýr
Další k tématu: