Čubricové medailonky z vepřového válečku na dušené zelenině
od Lucie · 16.3.2017
Čubricové medailonky z vepřového válečku na dušené zelenině

Suroviny
- 150 g vepřového válečku
- 0,5 ČL směsi koření na Čubricu
- sůl
- 1 ČL olivové oleje
- 50 g mražené baby karotky
- 40 g mraženého hrášku
- 60 g mražených fazolových lusků
Postup
- Maso očistíme a pokrájíme na tenké plátky. Naklepeme, dáme do misky, zakápneme olejem, posypeme kořením a dobře promícháme. Necháme asi hodinu odležet v ledničce.
- Zeleninu osolíme a v páře podusíme do měkka.
- Zahřejeme nepřilnavou pánev a na ní zprudka opečeme maso z obou stran. Trošku osolíme.
- Maso servírujeme s dušenou zeleninou a vařenými brambory nebo jinou přílohou.
Štítky: baby karotkabez lepkubezlepková dietabezmléčná dietahrášekmasomrkevvepřové masozelenina
Další k tématu: