Krůtí stehna s provensálským kořením a pažitkovými brambory
od Lucie · 21.6.2016
Krůtí stehna s provensálským kořením a pažitkovými brambory

Suroviny
- 150 g krůtích stehenních řízků
- provensálské koření (použila jsem koření z mlýnku Kotányi)
- 1 ČL oleje
- 1 PL nasekané čerstvé pažitky
- 200 g nových brambor
Postup
- Maso naporcujeme, okořeníme, zakápneme olejem a necháme odležet.
- Nové menší brambory očistíme a dáme je vařit do osolené vroucí vody. Po uvaření je nakrájíme na menší kusy a promícháme s nasekanou pažitkou.
- Zahřejeme pánev a zprudka na ní opečeme naložené maso ze všech stran. Poté výkon snížíme a dusíme ještě asi 15 minut.
- Maso podáváme s vařenými brambory.
Štítky: bezlepková dietabezmléčná dietabramborykrůtí masomasopažitka
Další k tématu: