Segedýnská cizrna

Další k tématu:

komentáře 4

  1. Profilový obrázek jasija napsal:

    výborný a rychlý receptík, maso mi tam vůbec nechybělo 🙂

  2. Profilový obrázek Anonym napsal:

    vynikajicu!

  1. 17.5.2021

    […] Ano, uznávám, v Segedínu ani v celém Maďarsku toto jídlo nejspíš nikdo nezná. Název jsem si vymyslela já a vlastně jsem to byla i já, kdo si vymyslel celý recept. Patřím totiž mezi milovníky segedínského guláše, ale zároveň se snažím jíst zdravě a vařit více jídel z luštěnin a méně z masa. Toto jídlo rozhodně stojí za vyzkoušení, obzvlášť pokud s vařením cizrny teprve začínáte. Pokud jste vegani, jogurt na závěr vás nemusí vůbec trápit, lze ho jednoduše nahradit rostlinnou smetanou nebo úplně vynechat. Tento recept je i na mých stránkách http://www.jimechytre.cz/prispevky/segedynska-cizr… […]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.