Zelené krůtí kari
Zelené krůtí kari
Voňavé, zdravé, lehce pikantní… Ochutnejte další zelené kari z drůbežího masa.

Suroviny
- 1 ČL kokosového tuku
- 1 vrchovatá ČL zelené kari pasty
- 150 g krůtích prsou
- asi 150 ml kokosového mléka
- 2 žampióny
- kousek zázvoru (množství necelá 1 ČL)
- 1 řapík celeru
- 1 malá mrkev
- 1 PL petrželky
- špetka soli
Postup
- V pánvi rezehřejeme kokosový tuk a na něj dáme kari pastu, kterou rozetřeme.
- Maso nakrájíme na menší kusy, přidáme na rozpálenou pánev a opečeme ze všech stran.
- Podlijeme kokosovým mlékem.
- Zeleninu se žampióny očistíme a nakrájíme. Přidáme do pánve. Přikryjeme pokličkou a společně dusíme.
- Když je zelenina měkká, dochutíme solí a smícháme s nasekanou petrželkou.
- Podáváme s vařenou rýží.