Vepřové plátky na kořenové zelenině
od
Lucie
·
2.12.2015
Vepřové plátky na kořenové zelenině
Suroviny
- 120g vepřové kýty
- 1 mrkev
- 1 malá petržel
- hrst celeru
- 1 ČL oleje
- sůl, pepř, bobkový list, nové koření
Postup
- Vepřové maso nakrájíme na plátky a dobře naklepeme. Osolíme a opepříme.
- Zahřejeme pánev, kápneme na ni trochu oleje a z obou stran prudce opečeme maso.
- Zeleninu očistíme, nakrájíme na větší kusy a dáme do pekáče. Přidáme koření a podlijeme trochou vody.
- Maso dáme k zelenině do pekáčku a pečeme v předhřáté troubě zakryté asi hodinu.
- Podáváme s rýží.
Štítky: bezlepková dietabezmléčná dietacelermrkevpetrželrýževepřové masozelenina
- Další příspěvek
- Předchozí příspěvek Vepřová panenka s jablky
Další k tématu: