Vepřové v pórku

Vepřové v pórku

  • Vložil:
  • Zveřejněno:
  • Hodnocení: 5.0 (18)
  • Tisk

Suroviny

  • lžička oleje
  • čtvrtka cibule
  • 100g pórku
  • 100g vepřové kýty
  • sůl, pepř
  • lžíce arašídů

Postup

  1. Cibuli nakrájíme na jemno, vepřové maso na menší kousky. Pórek očistíme a nakrájíme na půlkolečka.
  2. V hrnci zahřejeme olej a orestujeme cibulku. Přidáme maso a opečeme ze všech stran. Opepříme a opepříme. Podlijeme vodou a společně dusíme do měkka.
  3. Přidáme pórek a arašídy a společně dusíme asi 5 minut.
  4. Dochutíme.
  5. Servírujeme s celozrnnou rýží.

Další k tématu: