Vepřové kostky na kedlubně
od
Lucie
·
1.9.2015
Vepřové kostky na kedlubně
Suroviny
- lžička oleje
- čtvrtka cibule
- 100g vepřové kýty
- 150g kedlubny
- sůl, pepř
Postup
- Cibuli nakrájíme na jemno, maso na menší kostky a kedlubnu na větší hranolky.
- V hrnci rozehřeme olej, přidáme na něj cibuli a necháme zesklovatět. K cibulovému základu přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Osolíme a opepříme. Do hrnce přidáme kedlubnu, podlijeme vodou a společně dusíme do změknutí.
- Servírujeme s paprikovou rýží.
Štítky: bezlepková dietakedlubnavepřové maso
- Další příspěvek Ředkvičková pomazánka
- Předchozí příspěvek Vepřové v pórku
Další k tématu: