Pohankoto s krůtím masem
od
Lucie
·
6.2.2015
Pohankoto s krůtím masem
Suroviny
- 70g pohanky lámanky
- lžička oleje
- čtvrtka cibule
- vařené krůtí maso
- 40g mrkve
- 50g květáku
- 20g pórku
- sůl, pepř,chilli, sušený česnek, červená paprika
- pažitka
Postup
- Pohanku dáme do hrnku, osolíme, okořeníme a zalijeme horkou vodou. Necháme nabobtnat.
- Na pánvi rozehřejeme olej, na něj dáme na jemno krájenou cibulku a kousky vařeného masa. Opečeme a zaprášíme sladkou paprikou a pepřem. Přidáme nakrájenou zeleninu a nabobtnanou pohanku. Společně dusíme. Když je zelenina měkká, dochutíme.
- Servírujeme posypané čerstvou nasekanou pažitkou.
Štítky: bezlepková dietabezmléčná dietakrůtí masopohanka
- Další příspěvek Rizoto s hovězím masem
- Předchozí příspěvek Rýže s tempehem
Další k tématu: