Kuřecí prsa na žampiónech s rýží
  
       od     
       Lucie
     
     ·
                          6.2.2015
          
                                
      
      
        
          
Kuřecí prsa na žampiónech s rýží

Suroviny
- lžička oleje
 
- 100g kuřecích prsou
 
- čtvrtka cibulky
 
- 50g čerstvých žampiónů
 
- 50g zelených fazolek
 
- 15g petrželky
 
- 20ml 12% smetany
 
- 50g sterilované kukuřice
 
- 70g celozrnné basmati rýže
 
- sůl, pepř
 
 
Postup
- Na pánvi zahřejeme olej a přidáme pokrájená kuřecí prsa. Osolíme a opepříme. Přidáme nakrájené žampióny, fazolky a petrželku. Společně dusíme. Na konec přidáme smetanu a necháme vydusit přebytečnou tekutinu.
 
- Rýži dáme do vroucí osolené vody a uvaříme do změknutí.
 
- Rýži servírujeme s kuřecí směsí a kukuřicí.
 
 
  
          
         
        
        
       
     
  
Štítky: bezlepková dietakuřecí masorýžežampióny
	
	Další k tématu: